Vandafvisende stræklagen – split-topmadras

1.999,95 kr.

SS-lagen til split-topmadras

  • Kollektion af luksus sengetøj
  • Stræklagen i blødt & vandtæt materiale
  • Produceret med 100% naturprodukter
  • Maskinvask op til 95°C
  • Strækbart op til 15 cm. tykkelse
  • Certificeret OEKO-TEX, standard 100 Class

Med SS-stræklagenet til split-topmadrasser er du sikret sengetøj i høj kvalitet, med vandtæt teknologi, som er blødt mod huden og smuk for øjet.

Vær miljøbevidst – og sov på det naturlige stræklagen fra SengeSpinderiet. Udover produktet er miljøvenligt, er det også allergivenligst, så du kan sove “grønt” hele natten.

Produktet er produceret med Tencel, som konstant absorberer fugt naturligt. Materialet Tencel, er produceret af træ, der findes på eukalyptustræet, og har naturlige køle-mekanismer, til konstant at kontrollerer temperatur og fugtighed.

Lagenet er produceret i stræk-version, som passer til voksne, teenagere som børn. Derudover er det produceret om værende allergivenligt, vandtæt, åndbar & termoregulerende.

Vær’ god mod miljøet, og sov rent og afslappende med et stræklagen fra SengeSpinderiet.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Sveder du meget om natten? Kan du have det ekstra varmt, hen over sommeren? Eller kender du til det fugtige vejrforhold, som kan medføre at du føler dig utilpas, og dermed dårlig nattesøvn?

SengeSpinderiet forstår dine problemer, og tilbyder det helt perfekte sengetøj! Vi tilbyder en række åndbare & vandtætte lagner og pudebetræk, så du kan sove uforstyrret og være beskyttet hele natten.

Sengetøjet er produceret i Tencel, som kommer af fiber på eukalyptustræet. Dette giver netop de naturlige kølemekanismer til at kontrollere temperatur & fugtigheden.

Derudover er materialet meget strækbart & lydløst når du vender og drejer i løbet af natten.

Produktet er antiallergisk, hvilket sikre fuld komfort og beskyttelse mod generende allergier.

Generel produkt beskrivelse:
Produceret i 100% lyocell (tencel) – lamineret med vandtæt og åndbarhed med 100%  polyurethane.

Yderligere information

Størrelse

160×200, 180×200

Farve

Grå, Hvid