SS Outlast Dyne

2.999,95 kr.5.499,95 kr.


Størrelse: 135×200 cm (640 g.)
Lagen: Hvid
OUTLAST termoaktivt materiale (64% cotton, 36% outlast)
Vægt: 110 g/m
100% naturlig gåsedun

Vores naturlig outlast, er en del af vores innovative samling. Dynen er produceret af 64% bomuld og 36% termoaktiv fiber-outlast.
Denne kombination sikrer det mest komfortable produkt, som giver et blødt, let, fluffy og behagelig søvn – samtidig med at den konstant holder krops-temperaturen.

Outlast
Outlast, er kendt for at konstant kunne opretholde kropstemperaturen på de 37 grader. Efter behovet, sørger det indvendige materiale for, at blive køligere, varmere eller forblive neutral.
De akkumulerer varme og frigiver det efter behov, alt sammen ved hjælp af avanceret rumteknologi, baseret på fysiske fænomener, såsom kondensering og frodampning af PCM-stoffet.

Vores SS-outlast kollektion er produceret i det fineste kvalitet.

100% natur-materialer, håndlavet og produceret med nøje opmærksomhed, ned til mindste detalje.
Fyldt med bedste kvalitet indenfor gåsedun, med optimale egenskaber, såsom elasticitet, holdbarhed, ventilerende og fyldkraft.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Økologisk rengøringssystem
Vores produktions-systemer til behandling og raffinering af vores puder og dyner, er erfarne teknologier, som sikrer dig den højeste kvalitet.
Kvaliteten og renligheden af fyldet i puderne og dynerne, er niveauer højere end de gældende standarder, som er påkrævet.

Lugten af dun/skum og andet er fjernet, dens fyldkraft er forøget ekstremt, som netop sikrer dig en ekstraordinær blødhed. Produkternes pulserede funktionelle parametre er ekstremt forøget, for at garanterer længere holdbarhed ved brugen af produkterne, fra os.

Konstant temperatur
Vores dyner og puder, kan benyttes hele året rundt.

Sundheds- og hygiejne certifikat
Alle vores puder samt dyner, er certificeret med fra det nationale instituttet for sundhed og hygiejne.
Vi kender vigtigheden for god søvn. Derfor er vores mission, at skabe nogle produkter, som kan forbedre søvnkvaliteten. Netop kvaliteten sikrer vi ved, at have et tæt samarbejde med forskellige sundheds institutter.

Det rigtige valg
Med leverandører, som har over 27 års erfaring indenfor tekstilprodukter, samtidig med kontinuerlig teknologisk innovation, har vi været utrolig gode til at finde det helt rigtige produkt, til vores kunder.
Vi har mange kunder som år efter år, vælger vores produkter, efter at have kendskab til kvaliteten. Vi benytter os udelukkende af miljøvenlige materialer, som gennemgår mange raffineringsprocesser. Dette sikrer os, at du kan sove sundt og komfortabelt.

Vi vil være sikre på, at du får det helt rigtige produkt.
Her er nogle af årsagerne:

Højkvalitativ økologisk rengøringssystem
Hos SengeSpinderiet, benytter vi os af et unikt rengøringssystem til behandling of raffinering af vores dyner og puder. Kvaliteten og renheden, som opnås ved dette system, er niveauer højere end standardkravene.
Fjedrenes lugt er fuldstændig fjernet, og fyldkraften er forøget, som sikrer dig en ekstraordinær blødhed.

Håndproduceret
Håndproduceret, med de fineste kvalitetsmaterialer. Vi arbejder med høj opmærksomhed, helt ned til mindste deltaljer.
Dette sikrer den højeste æstetiske kvalitet samt ekstraordinær holdbarhed.

Anti-mide
Lagenet er produceret med den det bedste kvalitet, indenfor bomuld. Vores innovative produktionsmetoder sikrer utrolig tæt stofvæv, og den interne imprægnering sikrer dig netop beskyttelse mod mider. Derudover giver det vaskbarhed, bedre beskyttelse for fjedrene, og ikke mindst længere holdbarhed.

Yderligere information

Størrelse

135×200, 200×200, 200×220