Split-topmadras – Naturskum

4.999,95 kr.5.999,95 kr.

Velegnet til en dobbelt elevationsseng. Vores split topmadras giver dig mulighed for at have en dobbelt elevationsseng, og samtidig have muligheden for at benytte en fantastisk topmadras som sikrer dig bedre støtte og komfort.

Det giver altså muligheden for at hæve/sænke din del af elevationen, uden at det vil generer den anden part. Split topmadrassen er H-split, som betyder at den er opdelt både foroven og forneden, som sikrer dig du kan bruge elevationen i begge ender.

Split topmadrassen skåner dine madrasser og samtidig giver vores split topmadras dig en fantastisk nattesøvn med hele 10 cm. af naturskum, som former sig individuelt præcist efter din krop.

Vores split topmadras er produceret af 100% naturskum og har en fantastisk trykaflastning. Den er beriget med blødt allergivenligt betræk – som kan lynes af og vaskes.

Topmadrassen sikrer og forlænger din sengs levetid.

Delbetaling
230 kr. pr. måned
12
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 230 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 5.500 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 9,73%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Om ansvar og know-how
Alle produkter fra SengeSpinderiet er det en selvfølge, at de understøtter mennesket, dets sundhed og velvære. Derfor lægger vi stor vægt på økologisk bæredygtighed – fra udviklingen til udvalg af materialer til fremstilling.

Yderligere information

Størrelse

140×200, 180×200