Röwa hovedpuden

1.999,95 kr.

Mere komfort, bedre ergonomi og bedst i test!

Forkæl dig selv, med den perfekte hovedpude. Systempuden kan justeres i forskellige højder, alt efter behov, så du får den optimale pudehøjde.

Skuldre og hoved ligger helt naturligt, og nakken slapper af. Liggekomforten er særlig stor takket være den innovative skumkvalitet. Puden holder sin elasticitet og beholder dermed sin støttekraft.

  • Ergonomisk formet
  • Kan indstilles individuelt i 4 højder, alt efter om du sover på siden eller ryggen
  • Ultraelastisk, specielt pudeskum med varig støtte
  • Rigtig god luftcirkulation takket være ventilationshuller
  • Optimal justering af de enkelte pudeelementer med bølgeform
  • Betrækket kan justeres i højden med fleksibel lynlås
  • Indvævet sølvtråd, naturlig antibakteriel virkning til høj hygiejnekrav
  • Aftageligt og vaskbart betræk
Kategori:

Beskrivelse

Derfor er det så vigtigt med den rigtige pude

Lange arbejdsdage ved skrivebordet, anstrengende timer bag rattet, hårdt fysisk arbejde. Der stilles høje krav til vores rygsøjle i hverdagen. Det giver spændinger i ryg-, nakke- og skulderområdet. Muskulaturen skal derfor kunne slappe af om natten for at få spændingerne til at forsvinde. Støt regenerationsprocessen med en anatomisk perfekt position for hoved og nakke. Den perfekte position er, når rygsøglen ligger lige, hvis du sover på siden, eller når den har det naturlige dobbelte s-sving, hvis du sover på ryggen. Skuldrene skal være helt afslappede i begge stillinger.

Du skal ligge afspændt både på ryggen og på siden

Hvis nakken skal kunne slappe af om natten, skal skulder og hoved ligge, så halshvirvlen bevarer sin naturlige form:

Sådan finder du den perfekte pudehøjde

Alle mennesker er bygget forskelligt, og ingen sover ens. Derfor har Röwa hovedpuden med sine fire forskellige højder maksimal fleksibilitet. Du kan selv bestemme din personlige pudehøjde – og ændre den i en håndvending efter behov. Hvilken indstilling, der er den helt rigtige for dig, afhænger af dine søvnvaner og din madras.