Njord Sengeramme

5.999,95 kr.9.999,95 kr.

Med vores unikke Njord-sengeramme har du massere af muligheder for at bygge din helt egen seng. Njord sengeramme er universal, og kan derfor tillægges alle former for elevations- eller fastelamelbunde, samt madrasser.

Njord gavlens højde er på hele 97 cm. der med sine ternede mønster, giver dit soveværelse det optimale facelift. Her har man gennemtænkt alle detaljer ned til mindste skrue, for at opnå den ultimative sengeramme. Med lave, symmetriske sider, og diskrete ben i massivt træ, er kvalitet og holdbarhed nøgleordet for denne ramme.

De ternet mønstre på Njord-gavlen, er ikke kun forbeholdt et fantastisk design. De ternede mønstre, fungere som en behagelig nakkestøtte, når man føler for behovet til at læne sig op ad den yderst stabile gavl. Det bløde og behagelige stof, kombineret med ekstra fyld i mønstrene, gør dig rig på muligheder til at udnytte gavlens fordele.

Elevation eller ej? Eller måske lift-bund? Bunden vælger du helt selv. Der kan tilpasses præcis som ønskes en lift-bund, fast bund, eller elevation. Sengerammen kan fås i forskellige størrelser og farver.

30-dages ombytningsret – Ganske gratis!

Ved købet af vores Njord-Kontinental seng har du rig mulighed – ganske gratis – at få skiftet dine madrasser, hvis hårdheden ikke passer dig.

Vi både afhenter – bytter og leverer den næste madras – ganske gratis de første 30 dage.

Prisen er inkl. bensæt

Findes i disse farver

Delbetaling
275 kr. pr. måned
12
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 6.000 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 275 kr. Samlede kreditomk. 600 kr. Samlet tilbagebetaling 6.600 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 9,73%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Om ansvar og know-how

Alle produkter fra SengeSpinderiet er det en selvfølge, at de understøtter mennesket, dets sundhed og velvære. Derfor lægger vi stor vægt på økologisk bæredygtighed – fra udviklingen til udvalg af materialer til fremstilling.

Yderligere information

Størrelse

140×200, 180×200, 200×200

Farve

Lysegrå, Mørkegrå