Natur-Skum

11.999,95 DKK19.999,95 DKK

  • Hjælper til at støtte hele ryggen og kroppen med naturlig støtte til alle 7 zoner
  • Visco termoelastisk skum af 7 cm.
  • Betræk af velour
  • Reducere ryg, nakke og led smerte
  • 22 cm. høj

SengeSpinderiets Natur-Skums madras, er den perfekte løsning for alle sjæle der foretrækker en madras, hvori man synker.

Med en yderst behagelig overflade af Visco-Skum på ca. 5 cm., vil madrassen tage form efter din krop i allerhøjeste grad. Visco-skummen i Natur-Skum reagere på din kropstemperatur, således du kan synke behageligt ned i madrassen, i de kontaktpunkter du har med overfladen.

Natur-Skums resterende indhold består af Thermo elastisk skum, der fungere som fundament for kroppens efterspurgte støtte. Udover den specielle profilering og slidser, er der i madrassen også skabt 7 forskellige hårdhedszoner, som skaber en fantastisk støtte over hele kroppen – og samtidig vil fornemmes med det høje tryk.

Uanset om du sover på ryggen, maven eller side, vil madrassen reagere på din kropstemperatur, da bunden af madrassen er produceret af høj-resistent fløjl-skum. Selve skummet er kendt for sin unikke elasticitet, blødhed til berøring og sin optimale fasthed – som giver et perfekt supplement til det bløde visco skum.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Betræk:
Selve betrækket af Natur-skum er produceret af velour, som vil føles dejligt og blødt. Derudover vil det termoelastiske skum, som også er inkluderet i betrækket – give en endnu blødere fornemmelse.

Med sin specielle imprægnering forhindrer betrækket både dannelse og ophobning af farlig støbeform. Selve Medicott betrækket ligger udenpå et net over selve madrassen, der både kvæler og holder sengemider ude af indmaden af madrassen.

Om ansvar og know-how
Alle produkter fra SengeSpinderiet er det en selvfølge, at de understøtter mennesket, dets sundhed og velvære. Derfor lægger vi stor vægt på økologisk bæredygtighed – fra udviklingen til udvalg af materialer til fremstilling.

Hos SengeSpinderiet – genbruger vi din gamle seng. Når du køber en seng hos os, afmonterer vi din gamle, sætter den nye op. Derudover benytter vi den gamle til genbrug.

Køb rentefrit fra 299 kr. pr. måned – Kontakt os for nærmere information.

Yderligere information

Størrelse

70×200, 90×200, 90×210, 140×200, 140×210

Hårdhed

M/H = 60-89 kg.