Montreal

21.999,95 kr.37.999,95 kr.

Med Etera Montreal under du dig selv luksuriøs liggekomfort i udpræget smuk udformning – den bedste forudsætning for en god nats søvn. De mange lag i denne springmadras harmonerer perfekt med hinanden og danner tilsammen udgangspunktet for en liggeoplevelse ud over det sædvanlige. De ca. 500 fjedre pr. kvadratmeter får dit til at føle, som om du svæver.
Finporet Talalay-latex tilpasser sig perfekt efter kroppen – uanset sovestilling.

Delbetaling
1.009 kr. pr. måned
12
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 22.000 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 1.009 kr. Samlede kreditomk. 2.200 kr. Samlet tilbagebetaling 24.200 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 9,73%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Madraskernen

 • 7-zonet kerne med tøndeformede pocketfjedre
 • Fjedrene er indsyet enkeltvist i lommer af nålefilt
 • Zoneindelt polstring af åndbart Talalay-latex
 • Talalay-latex med ca. 40 % naturlatex
 • Rammekonstruktion med særlig Röwa-siddekant
 • Indramning af AirCon® Cell-skum
 • Separat og vaskbart underbetræk
 • Kernehøjde ca. 21 cm
 • Madrashøjde med betræk ca. 29 cm
 • Fastheder: soft, medium, fast, ekstra fast

Betræk i drejlvævet uld RW067

 • 100 % viskose
 • Quiltet med ca. 550 g/m2 langluvet uld og 420 g/m2 klimafibre
 • To lynlåse, der går hele vejen rundt
 • Kant med ventileringshuller
 • Separat aftagelige overtræk
 • 6 vendegreb af samme stof (8 vendegreb fra bredder på 140 cm)
 • Førsteklasses broderi Röwa Montreal, hoved- og fodenden
 • Kan renses

En følelse af tryghed der aldrig fortager sig.

Springmadrasser er populære verden over. De kan som ægte klassikere bryste sig af en lang og succesrig historie. Og det er der en god grund til: De punkterlastiske pockfjedre frembringer en enestående liggekomform. Hver bevægelse frembringer blid resonans, og madrassen tager imod den sovende med en let gyngen. Fjedrene har en ekstremt lang brugslevetid og beholder deres elasticitet år efter år. Også her er der sammenhæng mellem kvalitet og brugslevetid: Jo finere materialer og forarbejdning, destor længere bevares den sensible dynamik. Derudover fungerer pocketfjederkernen i madrassen ved hver bevægelse som en blæsebælg, der sørger for optimale klimaforhold.

Hvis man vil overgå de andre, må man forstå sit håndværk. Og mennesker

Når din krop glædes over at ligge ned, vugges let, gynges behageligt, fyldes af paradisisk ro. har det også med videnskaben at gøre. Med ny viden inden for den ergonomiske forskning. Men også med de forskellige materialers måde at reagere på, og hvordan de føles. Og med videnskaben om, hvordan alle disse “fornemmelsesskabere” dirigeres på rette vis.

En god fornemmelse har mange aspekter.
Röwa-produkternes miljø- og menneskevenlighed

Alle Röwa-produkter testes og certificeres hos eco-INSTITUT i Köln med henblik på miljø- og menneskevenlighed. Her laboratorieundersøges produkterne på 180 flygtige stoffer, hvorefter de analyseres i enkeltdele og testes efter miljø- og sundhedsrelevante parametre. For Röwa-produkter anlægges der imdlertid en strengere målestok end de universelt anerkendte standardværdier. “At altid vær bedre” er også og især inden for miljø- og bæredygtighed en urokkelig grundsætning.

Ideer skaber merværdi: Röwas konstruktionsprincip

Stabilitet, ventilering og hygiejne

For at luften kan cirkulere optimalt, er madrassernes polstring forsynet med et stort antal lodrette og vandrette ventilationskanaler. Dette sørger ikke bare for et behageligt sengeklima, men sikrer også en effektiv fugtafledning.

Det innovative konstruktionsprincip, der ligger til grund for Etera-madrassen, sørger for vedvarende formstabilitet og lang holdbarhed. Derudover byder den stabile siddekant, der løber hele vejen rundt om madrassen, på ekstra komfort: Det bliver lettere og mere ubesværet at rejse sig fra sengekanten, og så ligger man “sikkert” – selv ude på kanten.

Med Etera Montreal under du sig selv luksuriøs liggekomfort i udpræget smuk udformning – den bedste forudsætning for en god nats søvn. De mange lag i denne springmadras harmonerer perfekt med hinanden og danner tilsammen udgangspunktet for en liggeoplevelse ud over det sædvanlige. De ca. 500 fjedre pr. kvadratmeter får dig til at føle, som om du svæver. Finporet Talalay-latex tilpasser sig perfekt efter kroppen – uanset sovestilling.


Under vendegrebene gemmer der sig raffinerede ventileringshuller

Porøs Talalay-latex med ca. 40 % naturlatex og ventilationshuller

Yderligere information

Størrelse

80×200, 90×200, 90×210, 90×220, 120×200, 140×200, 140×210, 140×220

Fasthed

Blød (50-64 kg), Medium (65-79 kg), Fast (80-99 kg), Ekstra fast (+100 kg)