kaagaard plejeseng m. elevation

25.000,00 kr.

Kaagaard Sengeramme med liftbund, er til dig som ønsker en kombination af elevation, hospitalsseng, og design. Med denne sengeramme er det muligt at justere på hoved-og fodende, og såfremt du gerne vil komme ned – eller op- med sengen, er dette også en mulighed.

Med dette system, er du sikker på at kunne få en ekstra hjælp med at komme ind og ud af din seng. Trods sine unikke funktioner, er Kaagaard Sengeramme med liftbund produceret til at være diskret i sit look.

Med et hoved- og ende gavl i massivt træ, kan vi med god samvittighed fortælle dig, at du ikke behøver spekulere om designet. Her har vi nemlig brudt med de traditionelle hospitalssenge, der ikke giver dit værelse samme livlige udstråling.

Sengerammen fås i forskellige størrelser og farver.

Delbetaling
1.146 kr. pr. måned
12
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 25.000 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 1.146 kr. Samlede kreditomk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling 27.500 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 9,73%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Om ansvar og know-how
Alle produkter fra SengeSpinderiet er det en selvfølge, at de understøtter mennesket, dets sundhed og velvære. Derfor lægger vi stor vægt på økologisk bæredygtighed – fra udviklingen til udvalg af materialer til fremstilling.

90×200. = fra 500 kr. pr. måned.

Yderligere information

Størrelse

90×200

Farver

Bøg, Hvid, Sort