Fusion+

16.999,95 kr.26.999,95 kr.

Fusion+ madrassen opfylder alle krav til din søvns ergonomi.
Med vores Fusion+ madras, sikres der et passende underlag – med den perfekte ergonomiske komfort. I SengeSpinderiet kan vi med stort fokus på ergonomi og holdbarhed blandt hele vores sortiment igennem, klart vurdere Fusion+ som en klar favorit.

Vores udgave af Fusion+ er en kombination af tre, af de mest populære skummaterialer. Madrassens bund er produceret af laserskåret fløjl skum, og hvortil denne hårde kerne fungere som et fundament for selve madrassen. Det midterste lag består af højprofileret skum, som supplere med en fantastisk kropsstøtte. Det øverste lag er af videreudviklet memory skum, der med sin unikke komfort, fungere som en indsyet topmadras.

Kombinationen af disse tre skummaterialer, giver madrassen et optimalt mikroklima, der samtidig giver dig en hygiejnisk søvn, kombineret med en unik støtte, der tilpasser sig en bred målgruppe af kropstyper- og højder.. Med sin intensive støtte og kropsformlige overflade, hæver Fusion+ sig, fra øvrige kvalitets madrasser, med hvad angår hygiejne og holdbarhed.

Delbetaling
780 kr. pr. måned
12
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 17.000 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 780 kr. Samlede kreditomk. 1.700 kr. Samlet tilbagebetaling 18.700 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 9,73%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Beskrivelse

Fri luftcirkulation

Udover den optimale fordeling af tryk, hjælper materialet i madrassen også med at sprede varme og øge niveauet af ventilation af hele madrassen. Madrassens betræk er produceret af et slidestærkt, anibakterielt zeo-betræk, der er integreret med et 3D-pale, som danner et lag, der øger niveauet af ventilation og termoregulering. Lagenet er let at holde rent, som er muligt at vaske i vaskemaskinen.

Betræk
Kombinationen af betrækket til Fusion+ er af ligeså fantastisk kvalitet som selve madrassen. Udover at være aftageligt og vaskbart i op til 40°C, er betrækket både gjort antibakterielt og ventilerende.

Her er du både sikret et hygiejnisk og holdbar betræk, der biddrager til madrassens levetid og kvalitet.

Fusion+ leveres med certifikat
I den scheiziske by, Schänis, er placeret et af verdens største søvn-institutter, med eksperter indenfor søvn og ergonomi. Instituttet har fantastiske teststationer, hvor madrasser bliver testet på snesevis af måder. Netop Fusion+ madrassen, er blevet udkåret med AEH+ certifikatet, som vi er utrolig stolte af at kunne præsenterer til vores kunder.

Selve testcenteret fra Goodnights SleepLab er en sikkerhedsgaranti, når du køber seng. Det er et selskab som tester forskellige områder.

Områder som Fusion+ består med topkarakter:

  1. Ergonomisk-test. Her fokuserer testen på søvnkomfort og madrassens evne til at støtte kroppen.
  2. Holdbarheds-test. Madrassens holdbarhed bliver her testet. Ifølge garantien, burde madrassen også gerne kunne holde.
  3. Hygiejne-test. Her ligges der vægt på madrassens evne, til at forhindre mider, bakterier, lugt, svampe og andet. Et rent og frisk sengemiljø er altafgørende for en god og sund søvn.
  4. Klima-test. Til sidst, bliver madrassen testet af fugttransport, lufttransport og temperaturregulering bestemmer, om sengetemperaturen og ventilationsforanstaltningen er tilstrækkelig.

Yderligere information

Størrelse

70×200, 80×200, 90×200, 90×210, 140×200, 140×210

Hårdhed

Hård = 86-115 kg., Medium = 60-85 kg.