Elastisk-Skum

11.999,95 DKK19.999,95 DKK

  • Hjælper til at støtte hele ryggen og kroppen med naturlig støtte til alle 7 zoner
  • Profileret højspændingsskum, profileret fløjl-skum & Visco skum
  • Vendbar madras med vaskbart betræk
  • Termoelastisk Visco-skum
  • Reducere ryg, nakke, og led smerter
  • 22 cm.

SengeSpinderiets Elastisk Skum madras, vil med sine vendbar muligheder, kølende effekt, samt fantastiske lænd-støtte altid være et fantastisk alternativ.

Elastisk Skum er bestående af profileret fløjl-skum, profileret højspændings-skum , samt Termoelastisk visco skum. Madrassens kølende og ventilerende effekt, kombineret med en fantastisk kropsstøtte, sikre dig en optimal og tør nattesøvn.

Ser man bort fra madrassens slidstærke betræk og traditionelle æggebakker, er madrassen bedst kendt for sin fantastiske støtte omkring lænden grundet de 7 zoner. Hertil giver madrassens overflade en yderst behagelig komfort, hvilket får den intensiverede støtte i madrassen, til at føles helt naturligt.

Udover regulering via SengeSpinderiets faste lamelbunde el. elevationer , er det også muligt at vende Elastisk Skum, for at opnå en mildere modstandsdygtighed via. en blødere overflade. Fælles for begge sider er du sikker på en fantastisk kropsstøtte, uden frygt for at få det for varmt i sengen, grundet den ventilerende effekt.

Begge sider af Elastisk Skum madras er perfekt ventileret – som sikrer dig en åndbar madras ved hjælp af de ekstra ventilationshuller. Dette sikrer en utrolig holdbarhed, grundet den optimeret hygiejne.

Elastisk Skum følger derfor med en fasthedsgaranti – på hele 15år! Hvis madrassen viser sig at svaje inden for garantiårene, kan du med fordel se frem til en ny madras- såfremt madrassen ligger ovenpå bunde fra SengeSpinderiet.

Elastisk skum er derudover betrukket med et lag af termoelastisk visco skum ved knæ- og skulder zonen, hvilket gør det nemmere at vende sig, i løbet af nattesøvnen.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Betræk
Betrækket til Elastisk Skum er ikke alene af unikt design, der tager form efter madrassens æggebakker. Via. betrækket opnår du en mærkbar massageeffekt, som til hver en tid vil tilpasse sig din ligge-stilling.

Betrækket indeholder Lycra, hvilket sikre en høj fleksibilitet, og en silkeagtig overflade. Betrækket kan vaskes i op til 60°C.

Om ansvar og know-how
Alle produkter fra SengeSpinderiet er det en selvfølge, at de understøtter mennesket, dets sundhed og velvære. Derfor lægger vi stor vægt på økologisk bæredygtighed – fra udviklingen til udvalg af materialer til fremstilling.

Hos SengeSpinderiet – genbruger vi din gamle seng. Når du køber en seng hos os, afmonterer vi din gamle, sætter den nye op. Derudover benytter vi den gamle til genbrug.

Køb rentefrit til KUN 299 kr. pr. måned – Kontakt os for nærmere information – og lad os sammen finde DIN nye drømmeseng.

Yderligere information

Størrelse

70×200, 90×200, 90×210, 140×200, 140×210

Hårdhed

Hård = 90-119 kg., Medium = 60-89 kg.