7-zoner latexmadras

19.999,95 DKK30.999,95 DKK


Med SS 7 zoner latex opnår du:

  • Mere støtte til hele ryggen og kroppen, med en naturlig støtte til alle 7 zoner
  • Mindre bemærkelse ved bevægelse fra partneren
  • Sætter gang i blodcirkulationen
  • Reducerer ryg, nakke og led smerter
  • Bedre soveklima
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse


Hudvenligt yderstof, temperatur- og fugtbalancering.

Dækpladerne tillader meget god ventilation gennem åbenporet latex med ekstra ventilationskanaler.

På grund af den høje tæthed af fjedre (ca. 500 fjedre pr. m²) opnås en meget høj punktelasticitet.

Med SS 7-zoner latexmadras er du på alle måder sikret en genvej til en optimeret livskvalitet, med en videreudvikling af traditionelle springmadrasser.

Madrassens opbygning
SS 7 zoner latex består af tønderformet multipocket- fjedre, som er indsyet i bomuldslommer. Pocket-fjedrene befinder sig i en stabil rammekonstruktion med sengekant, der udgør en kernehøjde på hele 22 cm.

De tønderformet pocket-fjedre giver en progressiv punktelastisk støtte til hele kroppen, ved hjælp af de forskellige faste fjedre, der er indstillet efter zonerne i madrassen. Det er via disse fjedre som variere i hårdheden, alt afhængigt af hvor på madrassen de befinder sig, der udgør de 7 zoner.

Variationen af fjedrenes hårdhed giver en sublim støtte til kroppen. Selve fjedrene er fremstillet af induktivt forældet stål, som er så holdbart, at madrassen følger med en helt atypisk garanti. 7 zoner madrassen kommer med en fuld fasthedsgaranti på hele 5 år. Skulle madrassen svaje sølle 2 cm. kvitterer vi med en ny madras, såfremt lamelbunden også er fra SengeSpinderiet.

Temperaturregulerende betræk:

Betrækket til madrassen udgør en højde på ca. 2 cm. Med dette betræk, formår SS 7 zoner at sætte standarden for hvad der bør svøbes rundt om en kvalitetsmadras.

Udover at være vaskbart, er betrækket produceret i en flerzone polstring af AirCon® celleskum, med kropstilpasset overflade-profilering, der er en flyvende overgang mellem de 7 zoner.

Via dette unikke betræk bliver zoneinddelingen af madrassen tydeligere, alt imens du oplevere den særligt kølende effekt.

Betrækkets materiale:
Det slidestærke betræk består af 41% viskose og 59% polyester. Betrækket er syet med klimafiber ca. 400g/ m2, hvilket gør det aftageligt og vaskbart i op til 60 grader.

30-dages ombytningsret – Ganske gratis!
Ved købet af vores madras har du rig mulighed – ganske gratis – at få skiftet dine madrasser, hvis hårdheden ikke passer dig.
Vi både afhenter – bytter og leverer den næste madras – ganske gratis de første 30 dage.

Om ansvar og know-how
Alle produkter fra SengeSpinderiet er det en selvfølge, at de understøtter mennesket, dets sundhed og velvære. Derfor lægger vi stor vægt på økologisk bæredygtighed – fra udviklingen til udvalg af materialer til fremstilling.

Hos SengeSpinderiet – genbruger vi din gamle seng. Når du køber en seng hos os, afmonterer vi din gamle og sætter den nye op.
Derudover benytter vi din gamle seng til genbrug.

Yderligere information

Størrelse

80×200, 80×210, 90×200, 90×210, 120×200, 120×210, 140×200, 140×210

Hårdhed

Hård = 86-115 kg., Ekstra hård = +116 kg., Medium = 60-85 kg.