Skræddersyning af din madras

Sov Godt – Lev Bedre. Det er denne grundsten vi har bygget hele virksomheden på, hvor vi nu har videreudviklet den succesfulde formular – og dermed øget dine muligheder.

Gennem vores leverandører, har vi gjort det muligt for vores kunde at sove bedre, uanset om sovetimerne finder sted i autocamperen, båden, campingvognen, lastbilen mm. Vi har nemlig gjort det muligt for dig, at skræddersy din madras, nøjagtigt som du vil have den.

SengeSpinderiets specialaftaler med de forskellige leverandører, åbner samtlige muligheder, for dig som hverken vil gå på kompromis med nattesøvnen derhjemme, eller i soveværelset.

Vores skræddersyning tager afsæt i alle de vigtigste aspekter. Her har vi især taget højde for; holdbarhed, hygiejne, liggekomfort, kombineret med hvad du personligt foretrækker af hårdhed.

Vi har valgt at gøre processen for skræddersyningen så enkel for dig, som overhovedet muligt. Efter at have afprøvet vores madrasser -eller blot ønsker en specifik hårdhed af en madras – foretager vi mål af den fremtidige madras, hvorefter den vil blive leveret og monteret ca. 3-4 uger efter. Herfra vil man selv kunne opleve hvilket fantastisk tiltag skræddersyningen i virkelighed er.