Få en gratis rygtest hjemme hos dig selv eller i vores showroom

Har du problemer med ryggen og går du med tanker om, at den næste seng skal være tilpasset perfekt til dig?

Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige seng og sengesystem til dig. Det kan vi bl.a. gøre, ved at udføre en gratis rygtest hjemme hos dig selv og helt uden nogle forpligtelser. Du er også velkommen til at kigge forbi vores showroom i Ringsted, hvor vi også kan foretage en gratis og uforpligtende rygtest (Husk at bestille tid). SengeSpinderiet kan hjælpe dig med den helt perfekte seng eller madras til din krop.

At ligge ergonomisk korrekt – kræver den rigtige indstilling

Få tilpasset din nye seng med vores sengesystem. Med en rygtest ved vi præcist, hvordan hver lamel præcist skal indstilles sammt finde frem til den helt rigtige madras, som vil forbedre kvaliteten af din liggeposition og dermed din søvn.

Hvordan udføres rygtest?

Rygtesten udføres ved at en af vores ergonomer foretager nødvendige mål af fx din højde, vægt, kropsbygning samt sovemønster. Herefter kan vi beregne den rette og anbefalede kombination til din nye seng.

  1. Opmåling af kropskonturen (Skulder, lænd, bækken, knæ)
  2. Indstillinger af ECCO2 lamelbund
  3. Anbefalet fasthed og type af madras
  4. Tilpasning af hovedpuden for den bedste støtte til nakken

I vores showroom består systemet af en computer, som beregner din profil, ud fra din højde, vægt, kropsbygning samt sovemønster og programmet består af de 4 ovenstående trin.

Vores ergonomer kan altid sørge for, at du får den bedste skræddersyet seng, som er tilapsset perfekt til dig og din ryg.