Alle produkter fra SengeSpinderiet er fremstillet af de bedste råmaterialer, som giver lang holdbarhed. Madrasserne er lavet med 100% naturlige midler, gjort antibakteriel og fugtafledende.

Hos SengeSpinderiet har vi udvalgt blandt de bedste madras-systemer såsom pocket-fjeder madrasser og zonemadrasser. Samtlige produkter fra vores sortiment, er blevet nøje håndplukket af vores erfarne bagland.

Vi vil give vores kunder en sovekomfort på særlig højt niveau, så du er klar til endnu en dag, med meget mere energi og overskud. Mange faktorer spiller en rolle, når det gælder valget af den helt rigtige madras. Hårdheden, materialet af produkterne, samt betrækket af madrassen, kan eksempelvis være nogle af de parametre som har en indflydelse på valget af din nye seng. Derfor står vi altid klar, med professionel vejledning, således du får den rigtige seng leveret og monteret.

Det er vigtigt at understrege, at valget af den rigtige madras ikke alene giver dig en optimal nattesøvn. Uden den rigtige senge- eller lamelbund, kan du ikke opnå maksimal effektivitet ud af din madras. Hertil kan vores kunder forvente en korrekt vejledning i form af et kvalitativ produkt.

Alle vores produkter er både gennemtænkte i kvalitet og holdbarhed. Dette gælder også vores elevationer, sengebunde, puder, og ikke mindst faste lamelbunde. På denne måde er vi sikre på, at vores leveringsmænd altid går fra en tilfreds kunde, med god samvittighed.

Sov godt  Lev bedre