Om os

SengeSpinderiet er bygget på tre grundsten, som har været drivkraften bag vores succes siden 2016; Service, kvalitet, og passion.

Som kunde i SengeSpinderiet er du altid sikret en fantastisk oplevelse- både før og efter du er indtrådt vores kundekartotek. Med et stort fokus på kundekontakt, er det en selvfølge, at vores konsulenter, leveringsmænd, og kontorfolk forstår sig på en service der betragtes som yderst professionel.

Samtlige produkter i vores sortiment er blevet håndplukket, da vi udelukkende forhandler produkter, som vi med stor tryghed tør stå inde for. I SengeSpinderiet har vi udvalgt blandt de bedste madras-systemer såsom pocket-fjeder madrasser og zonemadrasser. Her er ergonomi og holdbarhed de vigtigste faktorer for udvalget af vores sortiment.

Dén mængde passion vi sætter i vores arbejde, er drivkraften bag en oprigtig kundekontakt, en korrekt vejledning, og ikke mindst en opsætning af din nye seng med et smil på læben. Formålet med vores virksomhed er ikke at opnå et hav af kunder, men at adskille os fra en øvrige sengeforhandlere. Dette har vi indtil videre haft stor succes med, gennem bl.a. en professionel vejledning, og personlig service.