Alle senge hos SengeSpinderiet er fremstillet af de bedste råmaterialer, som giver lang holdbarhed. Madrasserne er lavet med 100% naturlige midler, gjort antibakteriel og fugtafledende.

Hos SengeSpinderiet ApS har vi valgt blandt de bedste madras-systemer såsom pocket-fjeder madrasser, skummadrasser og latex madrasser. Og bare rolig, det er ikke det eneste, for hver kunde, vil vi give det perfekte sovemiljø, både med allergivenlige madrasser, og de rigtige madrasser for dig med rygproblemer.

Vi vil give vores kunder den bedste sovekomfort på højeste niveau, så du er klar til endnu en dag med meget mere energi og overskud. Mange faktorer spiller en rolle, når det gælder af valget af den helt rigtige madras. Hvilken hårdhed, zoner, materiale, betræk og højde af madrassen, er b.la. nogle af faktorerne som kan påvirke valget af madrasser.

Derudover er prisen og andre informationer som betalingsmuligheder og leveringsbetingelser også vigtige faktorer.
Vi hjælper glædeligt med vores ekspertviden og vores altid gode tilbud.

Det er vigtigt at understrege, at valget af passende madrasser ikke alene giver dig en bedre nattesøvn. Uden den rigtige sengebund eller lamelbund, vil madrassen kun have halvt så god virkning. Hertil kan du få rådgivning, til valget mellem fast lamelbund eller fuldt justerbart lamelbund eller endda et elektrisk elevationsbund.

En god pude, vil give dig bedre nattesøvn. Lad os inspirerer dig til den perfekte pude, som du kan se under fanen ”puder”. Levering af komplet seng eller madrasser sørger vi for. Vi sørger for at udskifte hele din seng, så du allerede kan sove bedre fra i aften.

Sov godt  Lev bedre