Generelle oplysninger
SengeSpinderiet ApS
CVR nr.: 3822 5294

Sct. Bendtsgade 4,
4100 Ringsted

Tlf.: +45 2278 0909
Mail: info@sengespinderiet.dk

Handelsbetingelser

Du har altid to års reklamationsret, når du køber en vare hos SengeSpinderiet. Det betyder at du har altid din ret til klage over fejl eller mangler direkte til os. Dette kan gøres via mail på: info@sengespinderiet.dk eller i en af vores butikker.

Hvis du oplever at varen har mangler eller fejl, har du din fulde ret til at få produktet byttet eller repareret.

Levering og transport

Når du køber en seng/madras fra os, leverer og monterer vi alt selv. Vi har selv leveringsfolk som sørger for at leverer, monterer og evt. afmonterer og tage den gamle seng med.

Hos SengeSpinderiet er vi landsdækkende – så vi leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.

Leveringstiden afhænger af produktet og om der er tale om skræddersyning af produkt. Dog vil det typisk blive aftalt med konsulenten som der bliver handlet med.

Betaling
Hvis der er tale om køb via. messer, udstillinger eller div., vil der blive aftalt betalingsmuligheder på forhånd. Hvis kunden i dette tilfælde vælger at betale via overførsel, skal det ske minimum 48 timer før levering, ellers vil der være mulighed for at betale kontant ved levering.

Via. hjemmesiden vil der være mulighed for at betale med; Visa, Visa Electron, MasterCard, eller via overførsel 48 timer før levering.

Ombytningsret
Alle vores kunder har 30 dages ombytningsret på madrasser i målene 90×200 samt 140×200. Her yder vi en ekstra service ved at vi både afhenter samt leverer ny madras. Både levering, afhentning og ombytning er gratis.

Ombytningens årsag skal være klar og tydelig. Ombytningsretten kan eksempelvis udnyttes i tilfælde af at madrassen er for hård/blød, eller hvis kunden vil have en helt anderledes type madras. Hvis tilfældet er at kunden vælger en anden type madras, kan der forekomme et ombytnings gebyr på maksimalt 1000 DKK.

I tilfælde af specialmål samt speciel produceret varer, frafalder ombytningsretten.

Returnering                                                                                                                                                                                

I overensstemmelse med Forbrugeraftaleloven om fortrydelsesret ved fjernsalg kan forbrugeren som hovedregel udnytte sin fortrydelsesret. Omfatter fjernsalget imidlertid en vare, der er fremstillet i overensstemmelse med forbrugerens specifikationer eller personlig præferencer, kan forbrugeren såvel som den erhvervsdrivende give afkald på fortrydelsesretten. Når du accepterer denne aftale, godkender du således, at fortrydelsesretten ikke gør sig gældende ved køb af madrasser i specialmål, madrasser/senge som IKKE er standardmål og andre specialfremstillede produkter. Specialfremstillede produkter omfatter færdige designforslag og valg af mål fra standardstørrelser. Gælder købet imidlertid andre produkter, gør de almindelige bestemmelser sig gældende, og forbrugeren har en fortrydelsesret på 14 dage, der gælder fra den dag, varen modtages.

Hvis der er tale om produkter som er specialt bestilt til kunden, vil der være et samlet gebyr på 5000 kr., som inkluderer administrationsgebyrer, afhentnings- og leveringsgebyrer.

Bemærk venligst, at varen skal være i uforandret stand. SengeSpinderiet ApS kan udregne en værdiforringelse, hvis produktet betragtes som værende brugt.

SengeSpinderiet ApS – Sct. Bendtsgade 4 – 4100 Ringsted – Danmark.

Skulle der forekomme fejl eller mangler ved varerne, ombytter vi straks uden beregning.