Vi er specialister i ergonomiske senge og madrasser

Vi tilbyder skræddersyede senge, som i samarbejde med dig og vores ergonomer er tilpasset perfekt til dig og din ryg.

Få en gratis rygtest

Landsdækkende levering Vi leverer i hele landet
Rentefri løsning Hos os kan du købe rentefrit
30 dages ombytningsret Gratis ombytning af madrasser

Vi tilbyder skræddersyede senge, som i samarbejde med dig og vores ergonomer er tilpasset perfekt til dig og din krop

Med Ecco2 sengesystemet tilpasser vi lamelbund, madras og nakkestøttepude helt nøjagtigt efter din højde, vægt, kropsbygning og søvnvaner.

Resultatet er en ergonomisk korrekt liggeposition, hvor rygsøjlen bevarer sin naturlige form, både når man ligger på siden og på ryggen.

Der er mange fordele ved at få en seng, der er tilpasset perfekt til ens krop, f.eks.:

  • Bedre og dybere søvn
  • Lindring af rygsmerter
  • Forebyggelse af dårlig ryg

Kontakt os hvis du vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, eller kom i gang med det samme og bestil en gratis rygtest her.

BESTIL EN GRATIS RYGTEST

Få en gratis og helt uforpligtende rygtest.

Rygtesten udføres ved at en af vores ergonomer foretager nødvendige mål af din højde, vægt, kropsbygning samt sovemønster. Herefter kan vi beregne den ideelle kombination af lamelbundsindstilling, madrastype og hovedpudehøjde og -støtte til lige netop dig.

Vi tilbyder at komme hjem til dig og udføre testen, kvit og frit og helt uforpligtende

Bestil gratis rygtest i eget hjem

Du kan også bestille tid til en gratis rygtest i vores showroom i Ringsted

Bestil gratis rygtest i showroom

Derudover har vi løbende pop-up lokationer rundt om i hele landet

Kontakt os og hør hvornår vi er nær dig

Ikke to mennesker er ens

Ethvert menneske er unikt og det samme gælder for sengesystemet Ecco2 – takket være den skræddersyet tilpasning af fx højde, vægt, kropsbygning, søvnvaner. Når man sover, er det vigtigt, at opnå den ergonomiske rigtige liggestilling. Rygsøjlen skal bevare sin naturlige form, både når man ligger på siden eller ryggen. Derfor tilpasses sengesystemet Ecco2 efter kroppen og efter helt nøjagtige individuelle, personlige mål, som ligger til grund for, at den præcise og omhyggelige tilpasning overhovedet er mulig.

Hvis man gør sig tanker om gode sovestillinger, gør man sig også automatisk tanker om sin sundhed - og omvendt. For de to ting er uløseligt forbundet. Et sengesystem, der skaber de bedste rammer for en styrkende søvn, gavner kroppen nat efter nat og fremmer derved sundhed og velvære.

Sådan skabes din ideelle seng efter dine personlige mål

I sengesystemet Ecco2 passer det hele sammen: De registrerede kropsmål overføres til lamelbunden. Madrassen omsætter denne indstilling gennem sin særlige geometri og bevægelighed. I kombination med hovedpuden, der kan tilpasses i højden, udgør de enkelte elementer tilsammen en harmonisk, skræddersyet helhed. Sengen fremstilles efter mål med henblik på god søvn og liggekomfort. Resultatet er et sengesystem, der passer præcist til den enkelte person og dennes søvnvaner. Og det på så fleksibel vis, at indstillingerne når som helst kan justeres i tilfælde af ændringer.

Vores ergonomer står klar til at foretage en gratis rygtest

Vores leveringsproces

En glidende overgang indebære mere end blot en levering, præcist dér hvor du vil have din nye seng stående. Vi definere den bedste service, som en processes hvor du ikke behøver at løfte en finger – bogstavelig talt.

Vores erfarne leveringsmænd opsætter nemlig sengen i dit soveværelse, og ikke før du er tryg omkring monteringsarbejdet, er de kørt igen. Såfremt du i forvejen har en seng stående i soveværelset, strækker vores service sig så langt, at vores leveringsmænd tilbyder at tage den med sig, efter opsætningen af din nye seng.

SOV GODT LEV BEDRE

Fremragende service! 4,7 Score Vi samler på glade & tilfredse kunder

Landsdækkende levering Vi leverer i hele landet
Rentefri løsning Hos os kan du købe rentefrit
30 dages ombytningsret Gratis ombytning af madrasser

Tilmeld vores nyhedsbrev

Ja tak, jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og målrettet markedsføring fra SengeSpinderiet.dk inden for vores sortiment via e-mail.

Du vil til enhver tid kunne trække dit samtykke tilbage. Læs mere under vores persondata politik.